PRESENTACIÓ

Escola de ciclisme del Vic-Etb. Està situada a Vic al C/ Mas d’en Bigas.

L'escola segueix una programació i està homologada per la Federació Catalana de Ciclisme.

És una iniciativa d’en Josep Jufré Pou, ciclista des dels 8 anys i exciclista professional. Va competir durant 13 anys en equips com ara Relax-Fuenlabrada, Davitamon-Lotto, Saunier Duval o Team Astana. Com a director de l’escola, té l’acreditació de director i entrenador de nivell III per la RFEC i el nivell II per la FCC.

La filosofia de l’escola és que els nens i nenes s’ho passin bé tot fent esport mitjançant la bicicleta i d’aquesta manera  educar-los i formar-los com a persones i esportistes aprofitant els valors de l’esport.

L’escola va néixer l’any 2012 amb un campus per Setmana Santa i un altre a l’estiu. A partir del setembre del 2012, ja va començar el seu funcionament amb activitats durant tot l’any. Som una escola que treballem amb nens i nenes a partir de 4 anys i fins a adolescents de 18 anys. Això implica que tinguem diferents grups, segons l’edat i el nivell de cada alumne.

L’escola disposa d’unes instal·lacions molt adients per poder realitzar les activitats. Una pista municipal totalment tancada i amb circuit de carretera, BTT i Pump Track. Les nostres instal·lacions també disposen d’una casa on tenim un despatx, lavabos, una sala polivalent i un magatzem.

En els campus, més enllà de millorar la tècnica sobre la bicicleta, es fan xerrades monogràfiques de seguretat viària, mecànica, modalitats del ciclisme i alimentació.

Actualment l’escola organitza tres campus durant l’any: per Setmana Santa, juliol i setembre.

El projecte de l’escola és potenciar el ciclisme de base entre els infants i que el puguin practicar d’una forma saludable i amb la màxima seguratat.

 

 

 

DIRECCIÓ TÈCNICA

DIRECCIO TECNICA

COL·LABORADORS

INSTITUCIONALS